Site-uri din reteaua Vreau Credit:

Despre noi

Stim cat de neplacut este sa pierdeti cateva ore din timpul liber, sa va sacrificati pauzele de masa sau sa parcurgeti zeci de kilometri in traficul aglomerat pentru a gasi cardul care vi se potriveste cel mai bine.

De aceea am decis sa venim in intampinarea dumneavoastra si sa va aducem oferta completa de carduri acasa, la birou sau oriunde considerati ca aveti timp si dispozitie sa o analizati, singur sau impreuna cu familia, prietenii sau colegii.

VreauCard.ro

Sub deviza "Iti oferim totul pentru a gasi cardul care ti se potriveste cel mai bine", ne-am gandit ca urmatoarele facilitati v-ar putea ajuta in cautarea si obtinerea cardului potrivit:

Filtrare carduri

Optiunea de filtrare a produselor bancare este activata separat pentru fiecare categorie in parte (persoane fizice sau persoane juridice). Astfel, dupa selectarea unei categorii, caseta de filtrare va fi vizibila in partea stanga - sus, oferindu-va posibilitatea de a vizualiza numai cardurile care corespund cerintelor dumneavoastra. Puteti filtra dupa tipul cardului, marca, moneda, banca si tipul de utilizare.

Comparatie carduri

Indiferent ca rasfoiti, filtrati, sortati sau vizualizati cardurile dintr-o categorie, puteti adauga in orice moment cardurile dorite in lista de comparatie prin apasarea link-ului "comparatie" prezent sub titlul fiecarui card. In momentul selectarii unui card pentru comparatie, contorul afisat in caseta "Comparatie carduri" se va incrementa cu o unitate, afisand numarul total de carduri selectate de catre dumneavoastra pentru aceasta operatie. Lista de carduri selectate pentru comparatie va ramane disponibila indiferent de actiunile ulterioare desfasurate de catre dumneavoastra in cadrul site-ului ( filtrare noua, cautare noua, vizualizari ale altor carduri, etc) sau in afara acestuia (inchiderea browser-ului, parasirea site-ului, etc). Pentru pastrarea cardurilor selectate va rugam sa activati optiunea "Allow COOKIES" in browserul dumneavoastra.

Pentru a modifica ordinea cardurilor din lista de comparatie va rugam sa tineti apasat butonul stang al mouse-ului in interiorului casetei ce contine cardul pe care doriti sa-l mutati si sa miscati mouse-ul sus/jos (pentru aceasta facilitate va rugam sa activati JavaScript in browserul dumnevoastra). De asemenea, puteti sa stergeti cardurile din lista prin apasarea link-ului "comparatie" prezent sub titlul fiecarui card. Dupa definitivarea listei / optiunilor dumneavoastra, pentru a compara cardurile selectate, trebuie sa apasati butonul "compara".

Posibilitatea de a aplica online

Pentru ca incercam in permanenta sa imbunatatim serviciile oferite, venim in intampinarea dumneavoastra cu posibilitatea de a aplica online pentru cardurile dorite. Dupa vizualizarea unui card, in urma datelor furnizate de catre dumneavoastra la pasul 2 ("Aplica pentru acest card"), veti fi contactat(a) de catre un reprezentant al bancii ofertante.

Salvare fisiere Excel

Prin intermediul noii facilitati, unica in domeniul financiar-bancar romanesc, VreauCard.ro va ofera posibilitatea de a salva in format Excel atat cardurile individuale cat si comparatia acestora. Prin implementarea acestei facilitati dorim sa va oferim o mai mare portabilitate si libertate in alegerea si obtinerea produsului bancar potrivit.

Cautare carduri

Desi va recomandam filtrarea cardurilor pentru o mai mare acuratete a rezultatelor, puteti folosi motorul de cautare pentru a gasi cardurile dorite in functie de cuvintele cheie alese de dumneavoastra.

Alte informatii si servicii

Pentru ca stim cat de important este timpul dumneavoastra, am decis sa adaugam noi facilitati si servicii complementare scopului nostru de a va oferi totul pentru a gasi cardul care vi se potriveste cel mai bine.

Astfel, aflati primul care sunt ultimele carduri, noutati si promotii aparute prin intermediul newsletter-ului / RSS-urilor VreauCard.ro, sunteti la curent cu ultimele stiri financiar - bancare, aveti tot timpul la indemana evolutia cursului valutar BNR, puteti afla informatii detaliate despre banci sau puteti consulta dictionarul financiar-bancar in cazul in care aveti nelamuriri cu privire la termenii utilizati.

 

Cu speranta ca veti gasi folositoare informatiile si facilitatile oferite, va multumim pentru utilizarea serviciilor noastre si va dorim mult succes in obtinerea cardului dorit.

Echipa VreauCard.ro

Ultimele 5 carduri vizualizate

Nu ati vizualizat nici un card.
Navigare rapida
Comparatie carduri
Informatii utile
Publicitate
Link-uri utile
Recomandari
Vreau Credit ! Oferta completa de credite bancare
Bookmark RSS Feed