Site-uri din reteaua Vreau Credit:

Newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele carduri, noutati si promotii aparute, va rugam sa introduceti adresa dumneavoastra de e-mail in subsolul paginii.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Alvigo srl are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Alvigo srl este inregistrata cu numarul 3246 in registrul de evidenta a operatorilor de date cu caracter personal.

Newsletter-ul VreauCard.ro se trimite de maxim 2 ori pe saptamana, daca au fost efectuate adaugari si/sau modificari ale ofertelor prezentate. In acest sens, va prezentam in continuare ultimele informatii trimise abonatilor nostri:

 

Ultimele 5 carduri vizualizate

Nu ati vizualizat nici un card.
Navigare rapida
Comparatie carduri
Informatii utile
Publicitate
Link-uri utile
Recomandari
Vreau Credit ! Oferta completa de credite bancare
Bookmark RSS Feed