Site-uri din reteaua Vreau Credit:

Noutati si promotii carduri

Creditul online - o alternativa moderna de creditare

Persoane fizice

 

Credit direct pe internet, fara vizite la banca, raspuns imediat la cererea online, cu dobanda si rate fixe pe toata durata creditului, oferit de Cetelem.

Cetelem a creat c-net, cea mai performanta platforma de creditare online, care permite solicitarea si acordarea* unui credit de nevoi personale prin internet. C-net iti faciliteaza accesul la creditele Cetelem, este o solutie de comunicare in timp real, care iti ofera posibilitatea de a te informa asupra conditiilor de creditare si de a accesa si completa documentatia necesara obtinerii creditului pe care l-ai ales. Este cel mai confortabil credit, pentru ca poate fi obtinut de acasa prin internet, fara vizite la consultanti; este convenabil, pentru ca formularul il completezi in aproximativ 10 minute si ai raspuns imediat si este corect, pentru ca nu are costuri ascunse, iar ratele sunt fixe pe intreaga durata a creditului.Un beneficiu in plus al aplicarii pentru un credit prin internet de la Cetelem, este legat de de securitatea datelor transmise. Pentru Cetelem, confidentialitatea informatiilor personale transmise online este o prioritate.

Toate detaliile legate de c-net precum si de alte produse financiare pe care Cetelem le ofera sunt disponibile pe site-ul www.cetelem.ro.

*) aprobarea creditului se face doar daca sunt respectate conditiile communicate de catre Cetelem

Ultimele 5 carduri vizualizate

Nu ati vizualizat nici un card.
Navigare rapida
Comparatie carduri
Informatii utile
Publicitate
Link-uri utile
Recomandari
Vreau Credit ! Oferta completa de credite bancare
Bookmark RSS Feed