Site-uri din reteaua Vreau Credit:

Resurse pentru webmasteri

Preluare carduri

 

Pentru a prelua ultimele carduri bancare oferite de site-ul nostru va rugam sa alegeti unul din template-urile de mai jos si sa-l adaptati target-ului (puteti alege categoria de carduri si numarul cardurilor afisate) / layout-ului (puteti modifica dimensiunile) site-ului dumnevoastra.

Daca doriti alte variante in afara de cele prezentate mai jos, puteti schimba fontul, marimea si culorile astfel incat acestea sa se incadreze perfect in design-ul site-ului dumneavoastra.

Dupa finalizarea personalizarii veti primi un cod pe care va trebui sa-l inserati in paginile site-ului dumneavoastra in locul in care doriti sa apara caseta cu carduri.

Daca doriti mai multa libertate in afisarea informatiilor oferite de site-ul nostru va recomandam serviciul RSS Carduri.

 

Format redus (sidebar)

 
 

Format extins (content)

 

Alte resurse

 

Pentru a integra resursele urmatoare in site-ul dumneavoastra va rugam sa alegeti unul din template-urile de mai jos si sa-l personalizati astfel incat acesta sa se incadreze perfect in layout-ul si design-ul site-ului dumneavoastra.

Dupa finalizarea personalizarii veti primi un cod pe care va trebui sa-l inserati in paginile site-ului dumneavoastra in locul in care doriti sa apara casetele respective.

 

Curs valutar BNR (+convertor)

 

Ultimele 5 carduri vizualizate

Nu ati vizualizat nici un card.
Navigare rapida
Comparatie carduri
Informatii utile
Publicitate
Link-uri utile
Recomandari
Vreau Credit ! Oferta completa de credite bancare
Bookmark RSS Feed