Site-uri din reteaua Vreau Credit:

RSS carduri bancare

Ce este RSS ?

RSS (Really Simple Syndication) reprezinta o facilitate gratuita oferita, in general dar nu exclusiv, de site-urile media pentru notificarea si/sau distribuirea automata a ultimelor articole/modificari efectuate. Continutul unui articol RSS este format, in cele mai multe cazuri, din: titlu, descriere pe scurt si link catre articolul intreg.

Avantajele utilizarii serviciilor RSS

Cel mai mare avantaj al utilizarii serviciilor RSS consta in economisirea timpului dumneavoastra. Astfel, in loc sa vizitati individual toate site-urile favorite pentru obtinerea ultimelor noutati din domeniul dumneavoastra de interes, puteti primi toate aceste informatii in timp real folosind serviciile RSS.

RSS pentru utilizatori individuali

Pentru utilizarea serviciului RSS oferit de VreauCard.ro aveti nevoie de o aplicatie desktop prin intermediul careia veti primi in timp real ultimele produse bancare adaugate sau modificate pe site-ul nostru. Dupa instalarea acestei aplicatii, alegeti informatiile corespunzatoare domeniului dumneavoastra de interes:

RSS pentru webmasteri

Parsing-ul feed-urilor RSS de mai jos si resursele destinate webmasterilor reprezinta singurele modalitati prin care pot fi preluate informatiile de pe site-ul VreauCard.ro pe alte site-uri fara acordul nostru scris. Sincronizarea la un interval de cel putin 12 ore si specificarea sursei prin nume si link direct (http://www.vreaucard.ro/ - fara redirectionari) intr-un loc vizibil sunt obligatorii.

Structura fisierelor XML pentru webmasteri difera de cea a fisierelor XML pentru utilizatorii individuali prin inserarea bancii, tipului, marcii si monezii entitatii (cardului) in tagul <category>, acestea fiind despartite prin "/" pentru a facilita extragerea, gruparea, filtrarea si afisarea cardurilor conform structurii si design-ului site-ului dumneavoastra.

Daca aveti nelamuriri sau dificultati in implementarea acestui serviciu nu ezitati sa ne contactati.

Ultimele 5 carduri vizualizate

Nu ati vizualizat nici un card.
Navigare rapida
Comparatie carduri
Informatii utile
Publicitate
Link-uri utile
Recomandari
Vreau Credit ! Oferta completa de credite bancare
Bookmark RSS Feed