Site-uri din reteaua Vreau Credit:

Termeni si conditii

Alvigo S.R.L. va face cunoscute termenii si conditiile in care este permisa utilizarea acestui site. In situatia in care nu sunteti de acord cu acestea, va rugam sa nu folositi serviciile oferite prin intermediul site-ului www.VreauCard.ro

1. Aspecte generale privind site-ul

1.1. Termeni folositi

 • Serviciu - posibilitatea utilizatorului de a avea acces la date si informatii furnizate in cadrul site-ului www.VreauCard.ro
 • Utilizator - orice persoana interesata de continutul acestui site

1.2. Securitate

Echipa site-ului www.VreauCard.ro nu poate garanta ca informatia pe care utilizatorul o primeste sau o trimite folosind serviciul va fi permanent in siguranta, nefiind astfel la adapostul infractiunilor de pe internet. Pe durata transmiterii informatiei prin Internet, terte persoane ar putea sa o intercepteze.

1.3. Modificarea termenilor si conditiilor

Alvigo S.R.L. poate modifica prezentele conditii la anumite intervale de timp fara a anunta utilizatorul, ele fiind aduse la cunostiinta utilizatorului prin intermediul site-ului www.VreauCard.ro. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre utilizator daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site.

1.4. Drepturile de autor

Utilizatorul ia la cunostinta in mod expres faptul ca toate desenele, logo-urile si simbolurile asociate si combinatii ale acestora cu oricare cuvant sau simbol grafic, folosite pe acest site, sunt marci inregistrate ale firmei Alvigo S.R.L. sau ale companiilor partenere.

1.5. Forta majora si litigiile

Alvigo S.R.L nu este responsabila pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in aceste conditii, ca rezultat al unei cauze aflate in afara controlului sau (evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, etc.). Prin accesarea acestui site, utilizatorul accepta ca acest contract si orice litigiu legat de el sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar utilizatorul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a instantelor judecatoresti de pe teritoriul Romaniei.

2. Drepturile si obligatiile utilizatorului

2.1. Drepturi

 • Utilizatorul are dreptul de a avea acces gratuit la serviciile oferite de catre Alvigo S.R.L. prin intermediul site-ului www.VreauCard.ro
 • Utilizatorul poate fi tot timpul informat asupra tuturor detaliilor relative la serviciile oferite de Alvigo S.R.L., beneficiind astfel de transparenta caracteristica firmei noastre

2.2. Obligatii

 • Utilizatorul va folosi site-ul numai in scopuri legale astfel:
  • nu va modifica, transmite, publica, reproduce, acorda licente, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site
  • nu va folosi serviciul oferit prin intremediul acestui site pentru a transmite sau a receptiona materiale care au un continut ilegal, imoral, obscen, vulgar, defaimator sau amenintator
  • nu va desfasura activitatea de cracking sau hacking, sau a atacurilor de tipul "Denial of Service". Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor vor fi actionati in instanta, intrand sub incidenta penala
 • In cazul in care utilizatorul va incalca (deliberat sau involuntar) conditiile stabilite in acest site, Alvigo S.R.L. va fi exonerat de raspundere cat priveste orice pretentie ridicata de catre utilizator sau de catre un tert, directa sau indirecta, rezultata din sau legata in orice fel de folosirea sau gradul de performanta al serviciilor oferite prin acest site. Raspunderea apartine in intregime utilizatorului

3. Reguli de confidentialitate

In urma utilizarii de catre dumneavoastra a serviciului, Alvigo S.R.L. poate obtine diverse informatii despre dumneavoastra, cum ar fi: numele si prenumele, adresa, numere de telefon, informatii despre veniturile dumneavoastra sau informatii despre modul in care sunt folosite serviciile si produsele noastre.

3.1. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Cine suntem?
S.C. Alvigo S.R.L. ("VreauCredit.ro, Sigurama.ro, VreauCard.ro etc") este operator inregistrat in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 3246.

Alvigo are grija de interesele personale ale clientilor sai şi ale tuturor persoanelor ce accesează Site-ul si cauta sa asigure atat siguranta navigarii cat si a aplicarilor ON-LINE rasplatind astfel increderea acordata de clienti (prin client/clienti se va intelege orice persoană care si-a exprimat acordul in vederea inregistrarii e-mailului personal sau a altor date personale, in baza de date a societatii.

Prezentul document este intocmit cu respectarea normelor legale in vigoare cu privire la protectia datelor cu caracter personal, este accesoriu documentului « Termeni si Conditii » şi se completeaza cu acestea.

Conform Regulamentului (UE) nr.679/2016, privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulatie a acestor date, Alvigo are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: trimiterea aplicatiei (cererii de credit, asigurare sau card) catre bancile sau institutiile financiare non bancare partenere, informarea clientilor privind stadiul aplicatiei lor si marketing Datele colectate se pastreaza atat timp cat este nevoie pentru a fi folosite in scopurile descrise mai sus. In orice moment utilizatorul poate cere stergerea tuturor datelor.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare cont si/sau de Aplicare (cerere credit, asigurare sau card) declarati ca acceptati in mod voluntar ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date Alvigo, inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numarul 3246, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre Alvigo, in scopul desfasurarii si/sau derularii de catre Alvigo de activitati cum ar fi trimiterea catre partenerii bancari si non bancari in vederea prelucrarii cererilor de credit, asigurari sau carduri, marketing si de urmarire si monitorizare a aplicatiilor.

Va informam ca aveti dreptul sa solicitati oricand stergerea datelor din baza noastră de date! Stergerea datelor se face numai in baza unei solicitari exprese adresate Alvigo prin intermediul unui e-mail la [email protected]

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv :

 • * dreptul de acces la date, conform art.15 din Regulament,
 • * dreptul la rectificarea datelor inexacte, conform art.16 din Regulament,
 • * dreptul de stergere a datelor « de a fi uitat », conform art. 17 din Regulament,
 • * dreptul la restrictionarea prelucrarii, conform art.18 din Regulament,
 • * dreptul la portabilitatea datelor, conform art.20 din Regulament,
 • * de a obiecta, conform art. 21 din Regulament,
 • * dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automatizate, inclusiv profilare, conform art.22 din Regulament,
 • * dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Regulamentul (UE) nr.679/2016, privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personl şi privind libera circulaţie a acestor date.


Totodata, va informam ca aveti dreptul de a va retrage oricand consimtamantul de marketing direct şi de realizare a profilului dvs. în scop de marketing.

Alvigo va colecta de la clientii sai doar datele strict necesare finalizarii aplicatiilor (cererilor de credit, asigurari, carduri sau alte servicii ce fac parte din obiectul de activitate al Alvigo) sau raspunderii oricarei solicitari facute de acestia.

Sistemele informatice si procedurile software pe care se bazeaza functionarea Site-ului achizitioneaza, in cursul normalei lor functionari, cateva informatii a caror colectare si transmitere este necesara pentru buna functionare a protocoalelor de comunicare Internet. Aceste informatii nu sunt colectate pentru a fi asociate cu subiecti identificabili, dar, prin natura lor, ar putea, in cazuri speciale prevazute de lege, sa conduca la identificarea utilizatorilor. In aceasta categorie de date intra adresele IP sau numele domeniului calculatorului, adresele URI ale resurselor accesate, orarul vizitei tale, metoda utilizata pentru a interoga serverul, dimensiunea fisierului accesat, codul numeric care indica stadiul interogarii serverului (accesat, eroare etc.) si alti parametri referitori la sistemul de operare si la mediul informatic al utilizatorului. Te informam ca atunci cand vizitezi Site-ul, serverul inregistreaza automat toate aceste date, asa cum se intampla in cazul tuturor operatorilor. Datele indicate vor fi utilizate doar cu scopul de a colecta informatii statistice anonime in legatura cu folosirea Site-ului, si pentru a-i putea controla corecta functionare. Datele ar putea sa fie utilizate si in vederea stabilirii raspunderii in cazul savarsirii unor ipotetice infractiuni informatice, cu scopul principal de a va garanta securitatea si siguranta in timpul navigarii dvs.

Astfel, Alvigo poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletter email si poate trimite felicitari sau alte mesaje speciale.

Alvigo nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-urile administrate de Alvigo poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat.

Alvigo colecteaza si prelucreaza datele comunicate de clienti numai in scopul prevazut si cu respectarea dispozitiilor legale in vigoare.

Alvigo poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, aflate sau nu pe teritoriul Uniunii Europene, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii si produse bancare , de asigurari si alte instrumente de plata, furnizori de servicii de marketing, Curierat, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate, doar in cazul in care legea obliga in acest sens.

Pentru orice informatii suplimentare legate de protectia datelor cu caracter personal, sau pentru orice alte solicitari, va rugam sa ne transmiteti un e-mail la [email protected] si va vom raspunde in cel mai scurt timp.

4. Limitarea raspunderii Alvigo S.R.L.

Alvigo S.R.L. nu ofera nici o garantie ca:

 • serviciul va fi furnizat neintrerupt, la timp, sigur sau fara erori
 • orice eroare de program va fi corectata
 • serviciul sau serverul care il pune la dispozitia utilizatorilor este lipsit de virusi sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor si nu poate fi responsabil de vreo actiune pe care o intreprindeti pe baza respectivelor informatii sau a serviciului

Utilizatorul va fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care este accesat serviciul sau de alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea oricaror materiale. Orice material descarcat sau obtinut in alt fel de pe acest site poate fi folosit doar pe riscul propriu al utilizatorului.

Toate informatiile prezentate despre ofertele tertilor sunt introduse in cadrul site-ului direct de catre acestia sau sunt preluate din documente publice ale acestora. Orice tert poate aduce modificari ofertelor sale si este posibil ca aparitia acestor modificari in cadrul site-ului www.VreauCard.ro sa fie decalata.

Nici unul dintre materialele prezentate pe acest site nu constituie o oferta sau cerere de cumparare sau vanzare a vreunui instrument financiar. In special, preturile, valori ale dobanzilor sau evaluarile prezentate pe acest site sunt doar orientative si nu constituie o oferta a companiei Alvigo S.R.L. sau a unui tert de a cumpara sau a vinde vreun instrument financiar la acel pret. Desi s-au luat masuri pentru a ne asigura ca informatiile prezentate pe site-ul www.VreauCard.ro sunt adevarate in momentul publicarii, Alvigo S.R.L. sau orice tert care este prezent pe acest site, nu este responsabil pentru claritatea sau gradul de completare ale acestora. Materialele de pe aceast site pot fi modificate fara avertizari prealabile.

 

Vizitarea in continuare a acestui site presupune ca ati citit si ca sunteti in totalitate de acord cu termenii si conditiile impuse de Alvigo S.R.L.

Ultimele 5 carduri vizualizate

Nu ati vizualizat nici un card.
Navigare rapida
Comparatie carduri
Informatii utile
Publicitate
Link-uri utile
Recomandari
Vreau Credit ! Oferta completa de credite bancare
Bookmark RSS Feed